Aanmelden als partner/affiliate

Wil je geld verdienen met het aanleveren van leads? Meld je dan nu aan als partner van Offerti!
Ons affiliateprogramma werkt heel eenvoudig: binnen 5 minuten ben je in business!

AANMELDEN
Je naam:
E-mail:
 

Over Offerti

Offerti is in 2009 opgericht en is al jaren een toonaangevend offerteplatform in de zakelijke markt. Ruim 30.000 professionals hebben zich inmiddels bij Offerti aangesloten, uit de volgende vakgebieden: boekhouders, tekstschrijvers, vertalers, coaches, bedrijfstrainers, mediators, webbouwers, vormgevers, secretaresses, marketeers, juristen en systeembeheerders. We brengen vraag en aanbod in deze markten bij elkaar.

Hoe werkt Offerti?

Iemand die bijvoorbeeld een boekhouder zoekt, plaatst zijn aanvraag op Offerti (of op een site van een partner). Wij controleren de aanvraag en zetten deze vervolgens klaar in ons systeem. Iedere ochtend om 11 uur worden de aanvragen (leads) gemaild aan onze professionals. Zij kunnen vervolgens tegen betaling hun offerte uitbrengen.

Wat verdien je als partner?

Als partner ontvang je 40% van de omzet die wij met je lead genereren. Het is heel simpel: hoe beter de leads die je aanlevert, hoe meer offertes erop worden uitgebracht en hoe meer je verdient!

Rekenvoorbeeld

Onze professionals betalen met credits. 1 credit staat voor 1 euro. Omdat professionals meestal voordeelpakketten kopen, ligt de gemiddelde opbrengst van een credit voor ons op 0,90 euro. Een offerte kost meestal tussen de 9 en 20 credits, afhankelijk van de kwaliteit van de lead.
Stel, op een mooie boekhoudopdracht t.w.v. 18 credits komen 5 offertes binnen, dan is de omzet 5 x 18 x 0,90 = 81 euro. Hiervan ontvang je als partner 40% = 32,40 euro. Een kleine vertaalopdracht kost bijvoorbeeld 9 credits en levert 3 offertes op. In dat geval verdien je 3 x 9 x 0,90 x 40% = 9,72 euro. De vergoedingen zijn excl. BTW.

Installeren van partnerprogramma

Het installeren van onze software is extreem eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het plaatsen van een stukje HTML-code op je site. Aanvragen die op jouw site worden geplaatst, worden zo direct doorgeschoten naar Offerti. De technische uitleg staat duidelijk beschreven in onze handleiding, die je vindt in onze partneromgeving.

Verdiensten real-time volgen

Direct na aanmelden ontvang je je inlog-gegevens voor onze partneromgeving. Hier kun je real-time je verdiensten volgen. Je ziet direct als er leads via jou zijn binnengekomen en je ziet het ook direct als er offertes zijn uitgebracht. Na afloop van de maand ontvang je van ons een creditnota, die vervolgens binnen 7 dagen door ons wordt betaald. Het is heel transparant allemaal en we hebben een groeiende groep partners die tevreden zijn over de samenwerking met Offerti. Meld je daarom vandaag nog aan!


Contact | Over Offerti | Hoe werkt Offerti? | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden
© 2009-2023 Offerti BV